pasziánsz zuhatag játék 45
Pasziánsz zuhatag játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A zuhatag játékok a nevüket az elemek zuhatagszerű lepotyogásáról kapták. Arra az elemre kell kattintani amelyiket hasonlóak vesznek körbe. A pasziánsz játékok speciálisak, mert ha nem online játsszák akkor is csak egy ember vesz bennük részt a cél egy meghatározott minta kirakása, helyzet elérése amihez általában az összes kártyalapot fel kell használni. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, negyvenöt a negyvenötödik ahol biztosan nem csalódsz!
A zuhatag játékok a nevüket az elemek zuhatagszerű lepotyogásáról kapták. Arra az elemre kell kattintani amelyiket hasonlóak vesznek körbe. A pasziánsz játékok speciálisak, mert ha nem online játsszák akkor is csak egy ember vesz bennük részt a cél egy meghatározott minta kirakása, helyzet elérése amihez általában az összes kártyalapot fel kell használni.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen pasziánsz zuhatag játék, negyvenöt a negyvenötödik ahol biztosan nem csalódsz!